Yritysvierailut

Järjestämme kerhomme jäsenille vuoden aikana lukuisia energia-alaan perehdyttäviä tapahtumia, joita ovat esimerkiksi saunaillat, yritysexcursiot sekä erilaiset verkostoitumistilaisuudet. Näistä yritysten kanssa järjestettävät excursiot kattavat suurimman osan. 

Excursioilla jäsenemme pääsevät kehittämään ammatillisia valmiuksiaan, esimerkiksi kuulemaan alan tulevaisuuden näkymistä, työskentelykulttuurista ja ajankohtaisimmista projekteista. Excursiot ovatkin perinteisesti olleet hyvin suosittuja ja mukaanpääsystä on ollut jopa kilpailua.

Excursiot ovat tyypillisesti olleet esimerkiksi vierailuja isäntäyrityksen toimistolle, laitoksille taikka työmaille. Excuilla yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa ja näkemyksiään jäsenillemme. Kaikenlaisiin projekteihin ja kohteisiin tutustuminen kiinnostaa meitä.

Mikäli haluatte esitellä laitostanne, projektianne tai vain tehdä yritystänne tutuksi opiskelijoiden keskuudessa, laita viestiä kerhon hallitukselle osoitteeseen lvk(at)lampovoimakerho.fi.

fiFinnish